Museum De Pelgrim headerafbeelding

Vriend worden?

Word lid van onze vriendenvereniging. Hiermee steun je ons en zet je je in voor het behoud van Oldenzaals erfgoed. En dat is nog niet alles, want als vriend van de Stichting Oldenzaalse Musea heb je veel voordeel! Wat precies? Je leest het op deze pagina. 

Onmisbaar

Zonder vrijwilligers geen museum. Iedere dag maakt de Stichting Oldenzaalse Musea dankbaar gebruik van de inzet en energie van onze vrijwilligers. Je hoeft nog geen expert te zijn van de geschiedenis van Oldenzaal om vrijwilliger te worden. Leren van elkaar en deskundigheidsbevordering op maat zijn belangrijke punten in het vrijwilligersbeleid.

Vrijwilliger worden?

Heb je interesse in de historie van Oldenzaal? Ben je enthousiast amateurarcheoloog of gewoon trots op je stad? We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Mensen met een passie voor geschiedenis die ze over willen dragen aan volwassenen of kinderen, of juist mensen die ons willen helpen met onze collectie of tijdens evenementen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel 0541 513 482.

Kom je verwonderen in de Pelgrim!

Wat anderen zeggen

Wat is geloof voor jou?

Geloven is niet zeker weten.

Anoniem

Waar geloof jij in?

Ik geloof in de kracht van positief denken.

Anoniem